Bocken Brinner

En rökig öl som påminner om hur kul det är att elda på. Köra bil snabbt eller bränna upp gammalt skräp eller liknande. Se inte namnet som en uppmaning, all sådan verksamhet är olaglig men spännande skulle det vara. Bocken Brinner kan beställas från systembolaget från första oktober.

Berliner-IPA

Berliner-IPA:n är på väg och kommer att börja säljas första vardagen i augusti.

Det är en ipa som är tillverkad ungefär som en Berliner weisse. Ölets surhet förstärker den härliga smaken av gul gapfrukt. Den är dock inte surare än en grapefrukt på 60-talet. Passa på att prova en drickbar suröl.

Öppet hus på ölets dag den 20 juli, 17:00 – 19:00

Vi firar vårt provsmakstillstånd och ölets dag med öppet hus på Krickvägen 18 i Gävle, mellan kl 17 till 19. Du kan då prova både våra vanliga öl (Trädgårdspilsner, Gävle lager,Kingkong,Vetefan,IPA) och några av våra kommande nyheter (Berliner-IPA(1/8), från tank Oktoberfest(Märtzen,1/9), Bocken brinner(Lättrökt öl,1/10) och Hjullager(Mörk lager,1/11). Senare kommer månadens öl att vara Tourne Sorbe(Suröl,1/1), White – IPA(Vete-IPA,1/2). Om vädret tillåter kan du även avnjuta ölet på vår uteservering. Snack som jordnötter kommer att finnas. Varmt välkomna.

Sex Jädraöl på Spritmuseum/Djurgården

På måndag och tisdag, (4/7o.5/7) kommer  Eva från Jädraöl att servera vår öl från tapp och svara på frågor om Jädraöl på Ölbryggan på Spritmuseum på Djurgården. Passa på detta unika tillfälle att kunna provsmaka sex olika Jädraöl,Kingkong, IPA, Vetefan, Gävle lager, Sellskapsöl, en favorit i repris, och vår nya trevliga suröl Berliner-IPA.  Ölbryggan öppnar klockan 12 och då är Eva också där. Välkomna!